VI HJÄLPER DIG ATT TJÄNA ENKLA PENGAR  
Startsida På Internet Gratissaker Enkla jobb Starta eget

GRATISSAKER

Free PageRank Checker

UPPSLAGET.se - Topplista


Sidor som har samlat gratissaker

Det finns gott om företag som gärna skänker dig gratisprover på deras varor i förhoppning om att du ska tycka dessa är så bra så att du börjar köpa dessa i stället för de du har haft tidigare. Detta kan vara allt ifrån blöjor till tidskrifter. Några hemsidor där du kan få gratis erbjudanden är:

Gratissms.se

Gratisbio.se
 

Gratisgodis.se
Gratisgodis.se

 

Deltag i tävlingar


Det finns gott om tävlingar där du kan vinna saker genom att svara på några frågor, skriva slogan mm. Testa gärna. Det krävs inga mästerhjärnor för att vinna. Dessutom kan du ju använda samma Några hemsidor som förmedlar tävlingar är:

Blienvinnare.com
Bli en vinnare
 
CaliberMedia.se

Något som påminner mycket om dessa tävlingar är att söka stipendier. Det finns många miljoner som ska delas ut varje år till olika personer. Men det är ju bara de som söker som är aktuella för att få ett stipendium. Svårigheten är givetvis att leta upp stipendium som man kan söka. När man väl har hitta det är det bara att skriva ihop nåt vacker och skicka in och sen hoppas att man vinner. Det finns hemsidor som hjälper dig att hitta fonder, men de tar nästan alltid betalt.

Några länkar till hemsidor som hjälper dig hitta stipendier att söka är:

www.syoguiden.com
www.si.se
www.sgy.nu/...
www.rf.se

 

Sidan är tillverkad av Fila Webmedia 2008. fila-webmedia@hotmail.com | Länkvänner
I samarbete med: Snabbkoll.se | Samhallskunskap.se | Religionskunskap.se