Banta Byta däck Framkallning Klassresa Låna Pengar Bygga Hemsida Stämapparat Tandblekning
Välkommen till guiden om
Billån
ANNONSERVÄLKOMMEN TILL GUIDEN OM BILLÅN!

Här får du information om olika ställen du kan ansöka om billån. Jämför gärna de olika sidornas villkor och räntor med varandra för att hitta den bästa räntan på ditt billån. Du kan också göra olika kalkyler på sidan för att beräkna månadskostnader och privatbudget mm. På sidan finns även länkar till ekonominyheter, fondmarknad, gratistips mm. Lycka till i djungeln om att hitta ditt bästa billån eller vad du nu vill låna pengar till.


LÅNA PENGAR

ICA Banken

ICA Banken är en relativt ny och mycket framgångsrik bank i Sverige. ICA Banken blev utsedd till Årets bank och Årets Internetbank 2003. ICA bankkort Plus blev Årets Produkt 2004. År 2005 fick banken pris för Årets Internetbank.

Freedom Finance

Freedom Finance är en av Europas ledande lånemäklare som nu etablerat sig i Sverige. Freedom Finance arbetar som en oberoende låneförmedlare från långivarna, och hjälper dig kostnadsfritt att hitta ett bättre bolån och privatlån.

Ikanobanken

På Ikanobanken kan du ta ett banklån som är tryggt och enkelt och har låg ränta. De erbjuder bolån till en av marknadens lägsta bolåneräntor. Ikanobanken har aldrig några extra avgifter.


Resurs Bank

Hos Resurs Bank kan du direkt ansöka om ett privatlån till låg ränta från 20 000 kr upp till 250 000 kr. Du väljer själv vilken avbetalningstakt - upp till 10 år. Det går bra att lösa lånet när du vill utan extra kostnad.


SEB

Med Enkla lånet från SEB kan du låna från 20 000 – 350 000 kronor utan säkerhet i upp till 12 år. Räntan, som är rörlig, är ofta så låg att enkla lånet med fördel kan användas för att lösa dyrare lån.


Bluestep

BlueStep är Sveriges första specialistlångivare och det bästa alternativet om du har svårt att få bolån i Sverige. Vi accepterar fler låntagare än något annat svenskt bolåneinstitut. Det kan vara om man är egenföretagare, har betalningsanmärkningar, är utan fast anställning, nyinflyttad till Sverige mm.


Swedbank

FöreningsSparbanken är en ledande nordisk-baltisk bankkoncern med 8,5 miljoner privatkunder och 431 000 företagskunder i Sverige, Estland, Lettland och Litauen. Blev utsedd till "Årets bank" av Privata Affärer 2005.


Nordea

Nordea har ett brett urval produkter, tjänster och lösningar inom bank, kapitalförvaltning och försäkring.


Handelsbanken

Satsar mycket på den personliga kontakten. Erbjuder service och kundansvar till det lokala bankkontoret. Varje bankkontor har också en egen hemsida. Blev utsedd till "Årets bank" av Affärsvärlden 2006.KREDITKORT

AmexBlue

American Express grundades 1850 i USA som ett diligensföretag, och har sedan dess utvecklats till världens största Kort – och reseföretag. American Express har idag drygt 87 000 anställda och cirka 55 miljoner Kortkunder världen över. Första året är både huvudkort och extrakort kostnadsfria.Copyright Låna Pengar 2008. Kontakt: fila-webdesign@hotmail.com
Sidan använder cookies

MENY

Startsida
Information om lån
Länkar/Länkbyte


ANDRA TIPS

Insplanet hjälper dig att hitta billigare försäkringar

Konsumentverket hjälper dig att göra en budget


EKONOMINYHETER

Affärsvärlden
Dagens Industri
DN Ekonomi
Morningstar
Näringsliv 24
Privata Affärer


TOPPLISTORToppensajter.se

Sidan är tillverkad av Fila Webmedia